pmv-media

Creare Logo & Grafica

Preturi creare logo vectorial de la 80€ (TVA Inclus)

Creare logo de la 80€

Un logo este mult mai mult decat o simpla imagine. Este o parte importanta a companiei si are un impact semnificativ asupra perceptiei publice asupra afacerii. Un logo bine conceput este o modalitate usoara de a transmite ca afacerea este profesionala, de incredere si ofera bunuri si servicii de calitate.

Varianta finala de logo va fi livrata in toate formatele necesare, fisiere vectoriale ce permit printarea si folosirea logo-ului in exterior, un fisier PNG cu fundal transparent ce permite atasarea logo-ului pe website si facturi dar si varianta standard JPG pentru folosirea logo-ului in platformele de socializare.

Design carte de vizita 34€

In ciuda tuturor progreselor tehnologice, cartile de vizita au ramas inca de neinlocuit. A avea la dispozitie o carte de vizita ofera aspectul profesionalismului si arata o planificare adecvata. Pe langa acest fapt, un design atractiv și bine gândit al cartii de vizita atrage atentia si creeaza o impresie favorabila a afacerii.

Designul final al cartii de vizita va fi livrat in format gata de printare.

Semnatura Email 29€

E-mailurile ce se sfarsesc cu o semnatura adecvata arata pur si simplu mai profesioniste si de incredere. Semnatura arata destinatarului ca ati depus timp si efort pentru a furniza link-uri utile si informatii necesare de contact. Cel mai important, acesta va poate verifica identitate pe baza informatiilor furnizate in semnatura dumneavoastra de email.

Livrarea semnaturii se va face prin email, instalare acesteia fiind una simpla ce consta in copierea si introducerea semnaturii in spatiul special desemnat.

Antet de pagina 29€

Un antet include logo-ul companiei, datele de identificare, adresa si informatiile de contact. Acesta este adesea folosit in toate corespondentele oficiale, deoarece este considerat un document legal. In plus, un antet bine conceput ofera credibilitate si este un mijloc excelent de a manifesta profesionalism si incredere.

Pagina cu antet va fi livrata in format gata de printare precum si in Word.

Design Flyer 37€

Spre deosebire de publicitatea online, unde trebuie sa realizati un plan detaliat despre cum sa vizati potentialii clienti, puteti plasa cu usurinta fluturasul dvs. in diferite locatii sau ii puteti distribui stradal. Apoi, persoanele interesate pot vizualiza continutul fluturasul din mers, in drum spre casa sau birou.

Designul final al flyer-ului va fi livrat in format gata de printare.

Design Pliant 57€

Pliantele au ramas o optiune valabila in marketing. Cel mai evident beneficiu al pliantelor este capacitatea lor de a include cantitati mai mari de informatii intr-un document mic si compact, oferind de patru ori mai mult spatiu decat un flyer standard. Pliantele sunt o alegere ideala pentru companiile cu o gama larga de produse si servicii (restaurante, saloane de coafura, centre spa, etc)

Designul final al pliantului va fi livrat in format gata de printare.

Website Banner 34€

Amplasate in partea de sus a oricarui site web, bannerele web sunt primul punct de contact intre site si vizitatorii sai. Are un efect destul de considerabil asupra modului in care un vizitator va percepe site-ul dvs. Proiectarea unui banner adecvat devine cu atat mai importanta deoarece nu reprezinta doar site-ul web, ci va ajuta si sa mentineti vizitatorii mai mult pe website. De aceea, proiectarea unui banner ce are un aspect unic, profesional, atragator si captivant, nu trebuie ignorata.

Preturi design grafic

Postere – 34€/creatie

Manual de brand – 147€

Banner stradal – 37€/creatie

Brosuri de prezentare, cataloage, meniuri – 15€/pagina 

Executam orice tip de grafica vectoriala la comanda

Logo Standard

80
 • Design Modern
 • Timp de realizare 24h
 • 1 concept initial de design
 • Revizuiri de design gratuite: 5
 • Livrare logo in format vectorial

Logo Premium

247
 • Design Premium
 • Timp de realizare 72h
 • 3 concepte initiale de design
 • Revizuiri de design nelimitate
 • Livrare logo in format vectorial
Pachet Branding
334
 • Design logo premium
 • Avatare social media
 • Design carte de vizita
 • Design antet de pagina
 • Design semnatura email
Call Now Button